A bérégetés elszámolása két tételből áll. Egyik az elfogyasztott energia, a másik a kemence foglaltsága. Ezzel az elszámolással mind a szárítás mind a magastüzű égetés és a kemencébe rakott tárgyak súlyának arányában alakul a költség. Így nem kell bizonytalan számolásokba kezdeni, hogy hogyan aránylik egy pár órás szárítás egy 3-4 napos égetéshez.

Az energia elszámolás a mért KW alapján történik az aktuális energia árak mellett.

A kemence foglalásának ideje egyértelműen onnantól indul amikor a bepakolás megkezdődik, és addig tart amíg újból tiszta és kiürített kemencét átadod.

A kemence bérlés napokban számolódik. Fél napnak számít ha 14 óra után kezdődik a bepakolás, és szintén fél nap ha 12 óráig átadásra kerül a kemence.

A bepakolás mindenkinek saját feladata, felelőssége, de csak a mi jóváhagyásunk alapján történhet. Így a saját tárgyakért az alkotó a felelős végig. Az égetés során minden a kemencében történt károsodás és annak javítási költsége a kemence bérlőjének felelőssége. Az esetleges javítási igény esetén azt csak szakember végezheti, számla ellenében.

Bérégetés díja: 7000,- Ft / nap Amelyről a bérlő számlát kap. Az égetés díja nettóben értendő, de a kiállított számla alanyi adómentes vagyis áfát nem tartalmaz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük